• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • VІІI Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

VІІI Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

2016-09-22

/Files/images/фестиваль у Черкассах.jpg VІІI Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

Розпочав роботу VІІI Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

22 вересня 2016 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» розпочався очний тур VІІI Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій.

Відповідно до рішення журі Фестивалю, переможцями визначено 105 учасників, які представили найкращі роботи, що презентують результати досліджень сучасного змісту освіти, авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи, моделі навчального та виховного процесів, управлінської діяльності.

Зміст і тематика, представлених на фестиваль творчих доробків, засвідчили, що інноваційний пошук педагогів пов’язаний з актуальними питаннями навчально-виховної та управлінської діяльності, а також - з підвищенням професійної майстерності педагогічних працівників.

На завершення заходу відбулося нагородження переможців VІІI Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій.

У продовження роботи фестивалю для його учасників відбулися науково-методичні студії «Лялькотехніка в моральному вихованні дошкільників», «Життєзнавство в сучасній школі: від теорії до практики», «Електронна наочність для початкової школи» та майстер-класи «Технологія зцілювальних дотиків», «Методика компетентнісного навчання на засадах музикотерапевтичної педагогіки Піснезнайка».

Кiлькiсть переглядiв: 384